Σύσκεψη για τον χιονιά στην Καβάλα

syskepsi-1021x580

 

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τον χιονιά υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, εκτιμήθηκε η κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται αλλά και όπως εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί υπό το βάρος των στοιχείων που παρέχουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις.
Στα πλαίσια της σύσκεψης επισημάνθηκαν τα σημεία εκείνα όπως για παράδειγμα μονάδες υγείας- Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ΕΚΑΒ, Κέντρα Υγείας Χρυσούπολης, Ελευθερούπολης και Σταυρούπολης, οι δρόμοι, οι οποίοι πρέπει να διατηρηθούν προσβάσιμοι ακόμη και σε περίπτωση επιδείνωσης των συνθηκών καθώς και διάφορα άλλα ειδικού ενδιαφέροντος σημεία όπως το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».
Με σχετικές αποφάσεις, ανακοινώνεται, ότι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας & Θάσου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα.
Το ΚΤΕΛ Καβάλας θα εκτελέσει δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, ανά δίωρο, μόνο μέσω Εγνατίας Οδού και ως τις 20:40. Το ΚΤΕΛ θα ενημερώνει με ανακοινώσεις του για την πορεία διεξαγωγής των δρομολογίων.

πηγή: ΕΡΤ

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive