Συνάντηση εργασίας για το στρατόπεδο Ανδρικάκη παρουσία της υπ. Πολιτισμού

Η Ανάπτυξη ενός δημιουργικού κόμβου για τις οπτικοακουστικές τέχνες στο πρώην στρατόπεδο Ανδρικάκη είναι το θέμα εργασίας που οργανώνει η Δημοτική Αρχή, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την -ουσιαστικά- υποστήριξη και προώθηση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Στο πλαίσιο της εργασίας θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για την αξιοποίηση των εκτάσεων και εγκαταστάσεων του πρώην Στρατοπέδου. Εκτός από το κύριο αντικείμενο του έργου, βασικός σκοπός της συνάντησης είναι η αποτίμηση της υφιστάμενης κατάστασης και οι ενέργειες που απαιτούνται στο προσεχές μέλλον από τους εμπλεκόμενους φορείς. Ακόμη, κατά την διάρκεια των εργασιών στόχος είναι να διερευνηθεί και το ενδεχόμενο συνεργασίας και με άλλους φορείς που θα συμμετέχουν στο συνολικό εγχείρημα.
Στη συνάντηση θα συμμετέχει η Υπουργός Πολιτισμού κ Μενδώνη, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Τοψίδης, εκπρόσωποι της Μελετητικής Ομάδας Έργου και οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στις 11:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δράμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη συνάντηση έγινε ακριβώς έναν χρόνο πριν 30 Ιουνίου του 2023 με την απελθούσα Δημοτική Αρχή