Συγκροτείται ειδική -διευρυμένη επιτροπή για την “Ονειρούπολη”

Για πρώτη φορά στην πορεία της η “Ονειρούπολη” έρχεται εγκαίρως προς -αρχική -συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας. Ενδεχομένως αυτό να είναι και προάγγελος μίας επιτυχημένης διοργάνωσης – εκδήλωσης για ένα νέο, “φρέσκο” ξεκίνημα.

Στην τελευταία του συνεδρίαση το σώμα συζήτησε μετά από πρόταση του αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Τάσσου, την δημιουργία μίας διευρυμένης επιτροπής στην θέση της διαπαραταξιακής επιτροπής που συγκροτείται κάθε χρόνο και έχει την “ευθύνη” της οργάνωσης.

Στόχος της πρώτης συζήτησης ήταν να ληφθεί απόφαση αναφορικά με τις δαπάνες του προϋπολογισμού, για έναν καλύτερο προγραμματισμό.

Η πρόταση έγινε δεκτή και στην επιτροπή αυτή εκτός των δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων της Δράμας πχ από το Σωματείο Ζυθεστιατόρων, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων.

«Αυτό που επιδιώκουμε φέτος, είναι να συγκροτηθεί μια επιτροπή, η οποία θα εμπλέξει και  μέλη της κοινωνίας, οικονομικούς κυρίως φορείς, οι οποίοι έχουν μια εξειδίκευση σε γενικότερα ζητήματα που άπτονται της συνολικής διοργάνωσης» είπε χαρακτηριστικά ο . Τάσιου