Σωματείο ΑμεΑ Ν Δραμας: Επίσκεψη στη νέα δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία ιδιωτικού χαρακτήρα «Πράξη & Θεωρία  Experts”

 

Τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας μαζί με εκπροσώπους της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης της Περιφερειακής Ένωσης τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας και του Νομαρχιακού  Συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί που βρίσκεται στο 8ο χλμ Δράμας Καβάλας. Σκοπός της επίσκεψης είναι να δούνε από κοντά τον χώρο που απασχολούνται καθημερινά 82 συνάνθρωποί μας με αναπηρία και να συζητήσουν με τους υπεύθυνους του κέντρου για την λειτουργία του και την προσφορά του.

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία N.Δράμας στηρίζει όλες τις δομές ιδιωτικού ή δημοσίου χαρακτήρα οι οποίες απευθύνονται στους  ανθρώπους με αναπηρία και που έχουν ως  σκοπό τη δημιουργική απασχόλησή τους, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ίδιων και των οικογενειών τους  καθώς και την κοινωνική τους ένταξη.

Παράλληλα το Σωματείο ΑμεΑ Ν.Δράμας  συμμετέχει στην Ψυχαγωγική εκδήλωση με Θέμα «Πολύχρωμη παλέτα» στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7μ.μ στην Πλατεία Ελευθερίας Δράμας.

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive