Σε καθημερινές στάσεις εργασίας από σήμερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Δράμας

Σε καθημερινές στάσεις εργασίας από σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου Δράμας, διεκδικώντας να μην γίνει καμία απόλυση και να έχουν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Σε αυτό το πλαίσιο με καθολική συμμετοχή στη σημερινή στάση εργασίας από τις 8 έως τις 11 π.μ. απαντούν στη συνεχιζόμενη ομηρία τους, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονται από την πρώτη στιγμή σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαζομένων με το διοικητή του νοσοκομείου, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε γενική συνέλευση για τον καθορισμό των περαιτέρω αγωνιστικών βημάτων τους. Οι στάσεις εργασίας και οι κινητοποιήσεις θα είναι καθημερινές, ενώ ήδη έχουν συγκεντρωθεί 300 υπογραφές εργαζομένων του νοσοκομείου καθώς και συνοδών και επισκεπτών ασθενών, όπου εκφράζεται η αλληλεγγύη και η στήριξή τους στα αιτήματα και στον αγώνα των εργαζομένων στην καθαριότητα του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη του γραφείου του διοικητή του νοσοκομείου, ενώ με σύνθημα, «παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή δουλειά – αυτές οι απολύσεις θα μείνουν στα χαρτιά», συμμετείχαν δυναμικά στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Σεπτέμβρη.

Στο πλευρό των εργαζομένων στην Καθαριότητα του Νοσοκομείου Δράμας και η Ενωτική Συσπείρωση Υγειονομικών Δράμας, καθώς και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας.

902.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive