“Συγνώμη” από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ-

Τελικά ήταν ό ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ που χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο για Κυριακάτικη έξοδο . Θυμίζουμε ότι το δημοσίευμα της ergasia-press,gr με ro ανάλογο φωτογραφικό υλικό από το όχημα μπροστά από το beach bar Peponi προκάλεσε την αντίδραση της “Περιφερειακής Σύνθεσης¨ που ανέφερε ότι η “παραθαλάσσια αναψυχή, προφανώς δεν αποτελεί υπηρεσιακή ανάγκη και ο εμπαιγμός των πολιτών περιποιεί ντροπή για κάθε αρμόδιο.”

Ο κ. Παπαεμμανουήλ ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό λέγοντας ότι “υπήρξε μία αντικειμενική ανάγκη” χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

«Θέλω να δώσω μια απάντηση σε ένα δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Θέλω να πω ότι ήταν μια βιαστική απόφαση εκ μέρους μου. Ήταν λάθος μου και δεν έπρεπε να γίνει. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα από την 1-1-2022 που ανέλαβα τα καθήκοντα του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη. Υπήρχε μια αντικειμενική ανάγκη. Απολογούμαι για αυτό. Απολογούμαι στους συμπολίτες μου για αυτό, στους οποίους και λογοδοτώ. Μόνο σε αυτούς. Έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός. Και επειδή υπάρχουν κακόβουλοι που παραποιούν τα γεγονότα, για αυτό το λόγο έπρεπε να έχω παραπάνω την προσοχή μου στραμμένη σε αυτό.

Δεν έκανα, όμως, κάποιο έγκλημα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τους υπαλλήλους της Π.Ε. Δράμας, που χωρίς να έχουν ευθύνη, βρέθηκαν κι αυτοί στο στόχαστρο».