Πραγματοποιήθηκε χθές η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Μ.& Π.Σ. Μικροχωρίου Δράμας “ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ”

 

Πραγματοποιήθηκε, εχθές 12 Μαρτίου 2018 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας με τις ευλογίες του ιερέως του χωριού πατήρ Γεώργιου και πλήθος μελών και χορευτών του σωματείου μας.
Μετά τις ευχές του πατέρα Γεώργιου κόπηκε η Βασιλόπιτα . Κομμάτι πρώτα για το Χριστό και την Παναγία μας, για τον Πολιτιστικό Σύλλογο, τον Ιερέα μας και ακολούθως για το Δ.Σ. και τους δασκάλους του Συλλόγο.
Τυχερός φέτος ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριακίδης Χρήστος στον οποίο και δόθηκε ως αναμνηστικό ένας ξύλινος σταυρός καθώς εχθές εορταζόταν η ημέρα της Σταυροπροσκυνησεως και ένα βιβλίο των ακολουθιών της Μεγάλης εβδομάδας του Πάσχα.
Επίσης μικρά τσουρεκάκια μοιράστηκαν σε όλα τα μέλη και τους χορευτές του συλλόγου, μαζί με ένα ακόμα τυχερό φλουρί που φέτος ήρθα στα χέρια της χορεύτριας στο τμήμα των παραδοσειακών χορών κα. Παπαδοπούλου Σοφίας. Ένα μικρο δώρο ως αναμνηστικό, το βιβλίο των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας και ένα μικρο χρηματικό ποσό.
Ακολούθως το Δ.Σ. του συλλόγου εκ του Προέδρου του, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με επιτυχίες για το Σύλλογο και ανακοίνωσε στα μέλη του δύο νέες εμφανίσεις και επισκέψεις του συλλόγου για το 2018, η πρώτη τον Απρίλιο, στον Πολύμυλο Κοζάνης και η επόμενη τον Μάιο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive