Πηγές Νέστου Καβάλα: Συγκλονιστικά στοιχεία για το φονικό

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού από τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα που

έδωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Άϊντα, μιλώντας στην εκπομπή Live News στο MEGA. «Αποπειράθηκε υποτίθεται να αυτοκτονήσει στις 23:55, λίγο πριν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία. Κάποιος, όταν κόβει τις φλέβες του πεθαίνει σε λίγη ώρα», ανέφερε ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης Άϊντας

«Ξέρετε γιατί αυτοτραυματίστηκε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία στις 00:00;» συνέχισε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, μιλώντας για τον 55χρονο συζυγοκτόνο. «Τον απειλούσαν ο πατέρας και ο θείος της Άϊντας, του έλεγαν «άνοιξε, θα σπάσουμε την πόρτα!». Η μόνη λύση ήταν να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να αυτοτραυματιστεί», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας της νεκρής φαρμακοποιού.

Αναφερόμενος στο χρονικό της στυγερής δολοφονίας το απόγευμα της Πέμπτης, ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού έδωσε αναλυτικά στοιχεία για τον χρόνο τέλεσης του στραγγαλισμού της Άϊντας, που τοποθετείται χρονικά στις 17:00. Από εκείνη την ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα, για επτά ολόκληρες ώρες δηλαδή, ο 55χρονος δολοφόνος κρυβόταν μέσα στο φαρμακείο, δίπλα στη νεκρή 43χρονη, έχοντας κατεβάσει τα ρολά ώστε το κατάστημα να φαίνεται κλειστό.

«Στις 20:00 φαίνεται να κάνει κάτι και το μετανιώνει. Αν όντως έκοψε τις φλέβες του στις 20:00, θα ζούσε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, αποδομώντας πλήρως την υπερασπιστική γραμμή του 55χρονου ότι δήθεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. «Με το ένα χέρι στραγγάλισε την Άϊντα», αποκάλυψε μάλιστα ο δικηγόρος, Μανώλης Βονικάκης, μιλώντας στο MEGA, γεγονός που όπως είπε δείχνει την προμελέτη.

«Τρεις ώρες ήταν μέσα στον χώρο και περίμενε να σκοτεινιάσει! Περίμενε στωικά να πέσει το σκοτάδι για να μπορέσει να φύγει. Είχε σχέδιο απόλυτης απομάκρυνσης από το σημείο. Τα γεγονότα δείχνουν άνθρωπο ο οποίος είχε απόλυτη νηφαλιότητα» υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 43χρονης που δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της.