Περισσότεροι από 300 αθλητές βρέθηκαν στη Δράμα για τους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες της Αγίας Βαρβάρας

 

Το Σαββατοκύριακο 9-10/12/2017 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Δράμας, οι αγώνες που ο σύλλογος μας διοργανώνει κάθε χρόνο προς τιμήν της πολιούχου της πόλης μας Αγίας Βαρβάρας. Η φετινή διοργάνωση ήταν επετειακή, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τότε που σαν σύλλογος ξεκινήσαμε αυτό τον θεσμό.

Παρά τις δυσκολίες και τα δυσάρεστα γεγονότα του τελευταίου μήνα, στους αγώνες συμμετείχαν  14 ομάδες από την Μακεδονία, την Θράκη, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, με συνολικό αριθμό αθλητών που ξεπερνούσε τους 300.

 

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης << 20 χρόνια Κολυμβητικοί Αγώνες Αγίας Βαρβάρας >> , το Δ.Σ του Κολυμβητικού Ομίλου Δράμας θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθειά τους τον Δήμο Δράμας, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, καθώς και την Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α Δράμας που στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου μας.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς των αγώνων. Συγκεκριμένα τα οινοποιεία του Νομού Δράμας, «κτήμα ΠΑΥΛΙΔΗ»  και NICO LAZARIDI, την εταιρεία “APIVITA NATURAL PRODUCTS, την βιοτεχνία παραγωγής χαλβά «Παπαδόπουλος Απόστολος και υιός ΟΕ και το ταχυφαγείο «Στου Στέφανου»- Αφοί Σαββαίδη, για τα δώρα και τα τοπικά προϊόντα που προσέφεραν σε όλους τους αθλητές και τους υπευθύνους των αποστολών.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλουμε στους αφανείς ήρωες, τα δεκάδες μέλη του Κ.Ο. Δράμας που εργάστηκαν εθελοντικά με πολύ μεράκι και χαρά έτσι ώστε οι αγώνες να στεφθούν από απόλυτη επιτυχία.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των αγώνων «20 Χρόνια Αγίας Βαρβάρας» τα δελφίνια του ΚΟΔ αποδείχθηκαν «χρυσά» αφού κατέλαβαν την πρώτη θέση με 40 χρυσά, 30 ασημένια και 20 χάλκινα μετάλλια.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο τρείς αθλητές μας, η Κωνσταντινίδου Φωτεινή, ο Καλούδης Γεώργιος και ο Κουμουνδούρος Μάριος ο οποίος κολυμπά με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης ταξίδεψαν στον Βόλο και πήραν μέρος στο Grand Prix 25μ πισίνας. Ανάμεσα σε μεγάλους αθλήτές/τριες και δύσκολο ανταγωνισμό κατάφεραν να περάσουν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους τερματίζοντας σε υψηλές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα η Κωνσταντινίδου Φωτεινή κατέκτησε την 2η θέση στα 400 μικτή ατομική και την 4η θέση στα 200 μικτή ατομική, ο Καλούδης Γεώργιος τερμάτισε 7ος στα 200μ Πεταλούδα και 8ος στα 100μ Πεταλούδα και τέλος ο Κουμουνδούρος Μάριος ο οποίος βελτίωσε τις ατομικές του επιδόσεις.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive