Οι Δ.Ε.Υ.Α. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε σύσκεψη για το ενεργειακό κόστος 

Το υψηλό ενεργειακό κόστος “δοκιμάζει” τις αντοχές και των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης, πολλές εκ των οποίων κινδυνεύουν άμεσα με “λουκέτο”.

Η  Ε.Δ.Ε.Υ.Α.( Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης)  και η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας συνδιοργανώνουν περιφερειακή συνάντηση τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, στις 10:00, στην κεντρική αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, με κύριο θέμα το ενεργειακό κόστος των Δ.Ε.Υ.Α.
Ανάλογες περιφερειακές συναντήσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη Λάρισα για τις Δ.Ε.Υ.Α. της Θεσσαλίας και στον Σταυρό του Δήμου Βόλβης για τις Δ.Ε.Υ.Α. των Π.Ε. Θεσ/νικης, Σερρών και Κιλκίς.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν οι Πρόεδροι και οι Γενικοί Διευθυντές των Δ.Ε.Υ.Α. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  
Στόχος της συνάντησης είναι να αναδειχθεί το ζήτημα του ενεργειακού κόστους των Δ.Ε.Υ.Α. το οποίο, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, δεν είναι διαχειρίσιμο και απειλεί τη βιωσιμότητα των Δ.Ε.Υ.Α.
Στη συνάντηση θα συμμετέχει και θα κάνει την κεντρική τοποθέτηση αναπτύσσοντας τις θέσεις, τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. Γιώργης Μαρινάκης, Δήμαρχος Ρεθύμνης.