Ο Ιερέας της ενορίας  Γεννήσεως Θεοτόκου Γραμμένης εξελέγη στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Κληρικών Ελλάδος

Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Κληρικών Ελλάδος εξελέγη  ο Ιερέας της ενορίας  Γεννήσεως Θεοτόκου Γραμμένης κ. Βαμβακίδης Γεώργιος κάτι που ικανοποίησε το κοινό αίσθημα  όχι μόνο στους κατοίκους της Γραμμένης αλλά και της ευρύτερης περιοχής αφού ο ιερέας είναι γνωστός στους πιστούς για το θεάρεστο έργο του όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την 4η Νοεμβρίου 1990 έως και σήμερα που την διαποίμανση του Ιερού Ναού της ενορίας  Γεννήσεως Θεοτόκου Γραμμένης  ανέλαβε ο εφημέριος πατήρ Γεώργιος Βαμβακίδης, ο Ιερός Ναός ανακαινίστηκε εκ βάθρων, διαμορφώθηκε ο προαύλιος χώρος, εξωραΐστηκε και αγιογραφήθηκε εξ ολοκλήρου. Σήμερα στον Ιερό Ναό λειτουργεί κατηχητικό σχολείο, βυζαντινή χορωδία γυναικών και ενεργό φιλόπτωχο ενοριακό ταμείο για τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων.
Για την ανάδειξη αυτή του πατέρα Γεώργιου άλλωστε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Υποδομών και Μεταφορών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εξέφρασε  τα θερμά του συγχαρητήρια για την εκλογή του αλλά και την  πρωτιά του στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Κληρικών Ελλάδος. ¨οπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά “Τον Παπα – Γιώργη μας που όλοι τον αγαπήσαμε και που στο ευλογημένο  χωριό μας  με τον ζήλο του και την αγάπη του μας έκανε να νιώθουμε περήφανοι για την θρησκευτική μας κληρονομία κρατώντας πιστά την Ελληνο – ορθόδοξη ταυτότητα  μας”.
Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive