Ο Γιάννης Μπύρος… “Έπρεπε να είχαμε βγει απευθείας, αλλά μας στέλνουν σε μπαράζ”


Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, μίλησε χτες το πρωί στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για το θέμα της ανόδου της Δόξας Δράμας στην φούτμπολ λιγκ,λέγοντας μεταξύ άλλων…

«Δουλειές χωρίς χρήματα δεν γίνονται. Εμείς καταθέσαμε την εγγυητική, μπορούμε να υποστηρίζουμε τις προθέσεις μας. Στη Φούτμπολ Λιγκ σε κάποιες ομάδες οι… πατεράδες πλήρωναν τα συμβόλαια και την ασφάλιση των παικτών. Δεν είναι υγιές ποδόσφαιρο αυτό. Δεχόμαστε μεγάλη λασπολογία τελευταία, λένε ότι έγινε φωτογραφική ρύθμιση για για να ευνοηθεί η Δόξα. Έπρεπε να ανέβουμε απευθείας, έγινε αδικία σε βάρος μας. Με τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ έχουμε υψηλότερη βαθμολογία στους δεύτερους, καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα.

Έπρεπε να είχαμε βγει απευθείας, αλλά μας στέλνουν σε μπαράζ. Και αυτό δεν μας ενοχλεί, θα δείξουμε τη δύναμή μας και θα ανέβουμε. Αν όχι… υγεία! Χτίζουμε κάτι δυνατό. Δεν μας νοιάζουν οι υπόλοιποι. Ο τολμών νικά, είμαστε εδώ και ένα δίμηνο σε εγρήγορση για ενδεχόμενα μπαράζ, αντίθετα με τους άλλους».

Στα μεταγραφικά, άμεσα ολοκληρώνεται τυπικά η απόκτηση του μέσου, Αλέξανδρου Νατσιόπουλου, ενώ «παίζει» και ένας Αλβανός μέσος. Δεδομένα θα αποκτηθούν επιθετικός (μάλλον από ξένη αγορά), δεξί μπακ και τερματοφύλακας.

arenafm.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive