Νευροκόπι: Φόρος τιμής στα θύματα εμπορίας ανθρώπων στο πλαίσιο του Muskathlon

Στα πλαίσια διεξαγωγής του αγώνα Muskathlon, οι ξένοι αθλητές που συμμετέχουν στο μαραθώνιο μαζί με στελέχη της A21, την Τετάρτη 17/5, επισκέφθηκαν το νεκροταφείο του Κ. Νευροκοπίου για να αποτίσουν φόρο τιμής στο θύμα trafficking αγνώστων στοιχείων που βρέθηκε νεκρό σε ορεινή περιοχή του δήμου το 2006.
Εκεί, o βραβευμένος για την δράση του το 2012 από την Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Hillary Clinton και σημερινός Δντής της Α21 Campaign, Philip Hyldgaard, μίλησε με θερμά λόγια για τους κατοίκους της περιοχής και την ευαισθησία τους στα θέματα Εμπορίας Ανθρώπων, τόνισε την σημαντική βοήθεια που προσφέρουν για την πραγματοποίηση του αγώνα Muskathlon και εξήρε τις προσπάθειες των Ησαια Χ’’Κων/νου και Ηλία Στεφανίδη Leader της Α-Team Drama για την υλοποίηση του μαραθωνίου αλλά και τον αγώνα τους κατά του human trafficking . 

Παρών και ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννόπουλος ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους αθλητές στην περιοχή ευθύνης του, τους ευχήθηκε καλό αγώνα και διαμονή και τους διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου και των κατοίκων του σε οτιδήποτε χρειαστούν.
Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive