Μπερίσα: Αντι-Αλβανός, ακραίος εθνικιστής και εξτρεμιστής ο Πάνος Καμμένος

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Έλληνα υπουργού Άμυνας με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για την «επέκταση των υδάτινων συνόρων» της Ελλάδας

Με μία ολομέτωπη επίθεση εναντίον της Ελλάδας, επιδιώκει την ολική πολιτική του επαναφορά ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Ξεπερνώντας και τον παλιό εαυτό του, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Ράμα, ο οποίος έβαλε σε δοκιμασία πολλές φορές τις ελληνοαλβανικές σχέσεις, χαρακτηρίζοντάς τον πράκτορα της Αθήνας.

Στη συνέχεια στοχοποίησε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο χαρακτηρίζοντας ακραίο εθνικιστή, υποστήριξε πως οι Οθωνοί, το δυτικότερο νησί της Ελλάδας, δεν είναι ελληνικό, υπονοώντας πως ανήκει στην Αλβανία.

«Τα νησιά Οθωνοί είναι θέμα σημαίνον και για τα εγχώρια ύδατα και για την ΑΟΖ. Σας καλώ να διαβάσετε τη δήλωση Καμμένου, ενός υπουργού αντι-Αλβανού και εξτρεμιστή, ενός ακροδεξιού κόμματος, ακραίος εθνικιστής, που ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τα χωρικά σύνορα της χώρας του φυσικά εις βάρος της Αλβανίας, γιατί τέτοια κόλπα δεν μπορούν να τα κάνουν στην Τουρκία», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερίσα.

Η Ελλάδα έχει διαμηνύσει στα Τίρανα πως τέτοιες πρακτικές δεν είναι αποδεκτές και πως η γειτονικής χώρα θα πρέπει να συμμορφωθεί αν θέλει να έχει ευρωπαϊκό μέλλον.

Πηγή: www.epiruspost.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive