Μεταναστευτικό: Καμία πρόθεση για μαζικές ελληνοποιήσεις μεταναστών

Η κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση για μαζικές ελληνοποιήσεις μεταναστών για να καλύψει τις ανάγκες σε εργατικά χέρια, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κληθείς να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα.
«Όχι δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση ελληνοποιήσεων, θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό», τόνισε ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση ασχολείται με τη συνέχιση της φύλαξης των συνόρων και τη συνέχιση της πολιτικής της στο μεταναστευτικό με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και σεβασμό στα δικαιώματα των ανθρώπων αυτών.

«Η συνέχιση της επέκτασης στον φράχτη στον Έβρο, μία πολιτική η οποία απέδωσε τα προηγούμενα χρόνια -που δυστυχώς τώρα φαίνεται ότι έχουμε περισσότερες ροές- όμως η πολιτική που εφαρμόζουμε επειδή αποδίδει δεν έχουμε την πίεση που έχει για παράδειγμα η Ιταλία, δεν υπάρχει λοιπόν καμία τέτοια πρόθεση, να το ξεκαθαρίσω», ανέφερε.

Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για να αυξηθούν τα εργατικά χέρια

Ωστόσο, ο κ. Μαρινάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει ανάγκη για περισσότερα εργατικά χέρια, που όμως σκοπεύει να την καλύψει χωρίς ελληνοποιήσεις, με μια σειρά από πρωτοβουλίες σε ζητήματα εργασιακά.