Με την ψήφο των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εγκρίθηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο

 

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε επί της αρχής- Σύγκρουση για τις απεργίες , την περικοπή οικογενειακών επιδομάτων και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Με τη θετική ψήφο των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε επί της αρχής, ενώ από τη συζήτηση που προηγήθηκε η σύγκρουση εστιάζεται κυρίως στις διατάξεις για τον περιορισμό κήρυξης απεργιών, την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Το πολυνομοσχέδιο εισάγεται σήμερα στις 10 το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής ενώ η συζήτηση θα συνεχιστεί και την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο υπουργός Οικονομικών επιχείρησε να δείξει ότι θα ακολουθήσουν νομοσχέδια με θετικό κοινωνικό πρόσημο λέγοντας «Είπε κάτι ο κ. Τσακαλώτος που επιδέχεται ερμηνείας. Είπε οτι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Του αφιερώνω το στίχο ενός τραγουδιού: «Να δεις του σου χω για μετά».

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive