Με μικρά ατομικά αερόθερμα ζεσταίνονται στην ΔΟΥ Καβάλας όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

nomarxia_kavalas_wm2_1

 

Την έλλειψη επαρκών μέσων για την θέρμανση του χώρου στην ΠΕ Καβάλας καταγγέλλουν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Καβάλας σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να θερμανθούν οι χώροι με μικρά ατομικά αερόθερμα…

Όπως λένε τις τελευταίες μέρες ζούμε όλοι μας πρωτόγνωρες συνθήκες ψύχους, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών τα οποία έχουν δημιουργήσει προβλήματα στους δρόμους και στις μετακινήσεις πολιτών και εμπορευμάτων.

Ωστόσο όμως οι συνθήκες αυτές δεν ήταν έκτακτες. Υπήρχε σχετική ενημέρωση από όλους τους μετεωρολόγους της χώρας σε όλα τα Μ.Μ.Ε για το φαινόμενο όπως χαρακτηρίστηκε «Αριάδνη». Εύλογο θα χαρακτήριζε κανείς, ότι όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες προετοιμάστηκαν επαρκώς προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες θέρμανσης που θα χρειάζονταν ούτως ή άλλως για τις κτιριακές τους εγκαταστάσεις.

Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν έγινε για το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας στο οποίο στεγάζεται και η Δ.Ο.Υ Καβάλας. Η κεντρική θέρμανση δεν λειτούργησε και δεν λειτουργεί , με αποτέλεσμα οι συνθήκες στους χώρους εργασίας των γραφείων την Δευτέρα 09/01/2017 να μην ξεπερνάνε τους 10ο C, καθιστώντας αδύνατη την εξυπηρέτηση των πολιτών-φορολογούμενων.

Η μόνη πηγή θέρμανσης στους χώρους των γραφείων της Δ.Ο.Υ είναι κλιματιστικά παλιάς τεχνολογίας ( χωρίς inverter ), κάποια μικρά ατομικά αερόθερμα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ζεστάνουν τους χώρους του κτιρίου.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι. Έχουμε μπροστά μας άλλους δύο μήνες περίπου για να βγει ο χειμώνας και πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσουμε εκ νέου τέτοια ακραία φαινόμενα.

Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive