Καβάλα: Πούλησε το φορτηγό του, αλλά χρήματα δεν… είδε!

 

Θύμα απατεώνων με πλούσιο ποινικό παρελθόν έπεσε ένας ανυποψίαστος 36χρονος

Θύμα απατεώνων με πλούσιο ποινικό παρελθόν έπεσε ένας ανυποψίαστος 36χρονος από την Καβάλα, ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου με σκοπό να πουλήσει ένα φορτηγό που είχε στην κατοχή του.

Ο πωλητής δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, με τον οποίο συμφώνησε να του πουλήσει το όχημα και να κατατεθούν τα χρήματα της αγοράς στον τραπεζικό του λογαριασμό. Δείχνοντας εμπιστοσύνη, ο 36χρονος συναντήθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με ένα άτομο που του υπέδειξε ο φερόμενος ως αγοραστής και του παρέδωσε το φορτηγό. Όμως, οι μέρες περνούσαν και τα χρήματα της αγοράς δεν έμπαιναν στον λογαριασμό του.

Έτσι, ο 36χρονος κατέφυγε στην Ασφάλεια Καβάλας που ξεκίνησε προανάκριση και διαπίστωσε ότι ο «αγοραστής» ήταν ένας 56χρονος Έλληνας που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες απάτες!
Σε βάρος του και σε βάρος του παραλήπτη του φορτηγού που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και αναζητούνται.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive