Κατεβάζει τα ρολά ο Δημήτρης Δαλακάκης στο Δήμο Δοξάτου   διαμαρτυρόμενος για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ

Λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τη συμφωνία με την  FYROM σχετικά με το θέμα του ονόματος ξεκίνησε ο δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτρης Δαλακάκης, για το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και να ενημερώσει ότι ο δήμος του την Πέμπτη και την Παρασκευή κλείνει .

Ο δήμαρχος συνάντησε την διευθύντρια της Υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης  με τη οποία και συνομίλησε για τον σκοπό της επίσκεψης ενώ στην συνέχεια συνάντησε και την ίδια την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)  Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Τελικώς ο Δήμαρχος Δοξάτου δεν πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Την Πέμπτη (σήμερα) και την Παρασκευή (αύριο) ο Δήμος Δοξάτου κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου προς το προσωπικό, δεν λειτουργεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμφωνία μεταξύ Τσίπρα – Ζάεφ. Οι υπηρεσίες που μένουν ανοικτές είναι αυτές της καθαριότητας και η υπηρεσία των ΚΕΠ που έπρεπε να μείνει ανοικτή λόγω προθεσμιών που σχετίζονται με τον ΟΓΑ και αφορούν τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Δοξάτου κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας στις Πρέσπες  το Σάββατο. Ωστόσο μετά την πρόταση μομφής που αναμένεται να κατεθεί την Παρασκευή απο την ΝΔ, το συλλαλητήριο μάλλον θα μετατεθεί. Παρόλα αυτά στον Δήμο Δοξάτου έχουν ήδη ναυλωθεί απο επιχειρηματίες της περιοχής 5 λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν κόσμο στο συλλαλητήριο.

Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία ο Δήμαρχος Δοξάτου Δημήτρης Δαλακάκης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κλείσει τον Δήμο Δοξάτου ώς ένδειξη διαμαρτυρίας ανέφερε τα εξής:

“Οι πρώτες ακτίνες του ηλίου με βρίσκουν καθ οδόν για Θεσσαλονίκη, στο εκεί Γραφείο του Πρωθυπουργού και στο Υπουργείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θράκης.

Σε λίγες ώρες θα συναντήσω τους συνεργάτες του Πρωθυπουργού και την Υπουργό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θράκης, ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ….

Τους ενημερώνω ότι την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Δήμος Δοξάτου ΚΛΕΙΝΕΙ

Τους ενημερώνω ότι Πέμπτη και Παρασκευή οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ μας σημαίες μας θα κυματίζουν μεσίστιες

Τους ενημερώνω ότι καλώ έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για σήμερα για να μετονομαστουν όλες μας οι κεντρικές πλατείες σε Μεγάλου Αλεξάνδρου, Φιλίππου, Μακεδονίας, Παύλου Μελά

Τους ενημερώνω ότι θα απαιτήσω σήμερα από κάθε προμηθευτή του Δήμου από 100€ για εκμίσθωση λεωφορείων για τις Πρέσπες και για την ανέγερση τεράστιου ήλιου της Βεργίνας στην πλαγιά του Κεφαλαρίου

Τους ενημερώνω ότι ο Δήμος Δοξάτου θα είναι στις Πρεσπες, παιδιά, άνδρες, γυναίκες…
Τους ενημερώνω ότι οι δημοτες μου είναι φιλησυχοι, αλλά για την Μακεδονία μας είναι θεριά ανήμερα
Τίποτε δεν τελειώνει, αν ο λαός μας δεν το επιτρέψει”.

Dramini.gr

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive