Η συγνώμη του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας δεν ήταν αρκετή-Το ζήτημα “οδεύει” στην Αποκεντρωμένη και όχι μόνο.

 

 

Αν και ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ζήτησε συγνώμη για την χρήση υπηρεσιακού οχήματος εκτός υπηρεσίας από τον ίδιο, προφανώς και δεν ήταν αρκετό και ικανό να αποτρέψει κάποιες συνέπειες. Το θέμα έχει συνέχεια καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ χρησιμοποιεί υπηρεσιακό όχημα για προσωπικές μετακινήσεις  σύμφωνα με την “Περιφερειακή Σύνθεση” . Η παράταξη επισημαίνει- σε έγγραφό της προς την Αποκεντρωένη – ότι το όχημα ¨εθεάθη πολλές φορές σταθμευμένο έξω από τον Ναό της Νέας Καρβάλης όπου ο κ.Παπαεμμανουήλ ασκεί καθήκοντα ιεροψάλτη”.

Η “περιφερειακή σύνθεση” ζήτησε την παρέμβαση της   Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας -Θράκης, ενώ κοινοποίησε το θέμα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.

Καταγγελία κατάχρησης υπηρεσιακού οχήματος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης

 Η «Περιφερειακή Σύνθεση» στο πλαίσιο της διαφύλαξης της τήρησης της νομιμότητας και της διασφάλισης των κανόνων λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Επιτροπών του, υπέβαλε καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, αναφορικά με την κατάχρηση υπηρεσιακού οχήματος στην οποία προέβη ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ παραδέχτηκε ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος που είχε εντοπιστεί στο Beach Bar «Πεπόνι» των Αμμολόφων της ΠΕ Καβάλας.

Οι νόμοι και οι κανόνες ισχύουν για όλες και όλους μας και κανείς δεν εξαιρείται ή απαλλάσσεται από την υποχρέωση της τήρησής τους. Επομένως, ως παράταξη θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τα αρμόδια όργανα για τον εν λόγω γεγονός το οποίο συνιστά παράπτωμα και πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τέτοιο.

Η «Περιφερειακή Σύνθεση» έχει εκφράσει και στο παρελθόν την εμπιστοσύνη της στους Θεσμούς και τα εποπτικά όργανα της χώρας μας και όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και καμία να κάνει κατάχρηση είτε της εξουσίας του, είτε της περιουσίας των πολιτών της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η καταγγελία κοινοποιήθηκε επίσης στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας.

Από το Γραφείο Τύπου