«Η Die Welt αποδεικνύει την υποκρισία της ΝΔ στο ουκρανικό» καταγγέλλει η Ελληνική Λύση

«Έρευνα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt αποκαλύπτει ότι Έλληνες πλοιοκτήτες συνεχίζουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στη Ρωσία» αναέρει σε ανακοίνωση της η “Ελληνική Λύση”.

« Είναι φυσικά απολύτως λογικό κάθε επιχειρηματίας στα πλαίσια της νομιμότητας να κοιτάζει τα συμφέροντά του. Είναι όμως απολύτως υποκριτικό και εθνικά επικίνδυνο, η κυβέρνηση να εμπλέκει την Ελλάδα σε έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας, την ώρα που εφοπλιστές με τους οποίους η ΝΔ διατηρεί στενότατες σχέσεις να θησαυρίζουν μεταφέροντας ρωσικό πετρέλαιο» συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος.»

«Την ίδια στιγμή λόγω των αποφάσεων της ΝΔ, ο Έλληνας παραγωγός δεν μπορεί να εξάγει ροδάκινα, οπωροκηπευτικά, γουναρικά κλπ στην Ρωσία, ο Έλληνας επιτηδευματίας του τουρισμού δεν μπορεί να δεχθεί Ρώσους τουρίστες, η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει φθηνό πετρέλαιο και ρεύμα. Αποδεικνύεται ότι η Ν.Δ. φροντίζει για τα «καλά και συμφέροντα» των ολιγαρχών, αντί να διασφαλίζει το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων» καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης