Μια ακόμη διεθνής αναγνώριση για την Άννα Κορακάκη επελέγη ως αθλήτρια πρότυπο για το Μπουένος Άιρες το 2018

Η Άννα Κορακάκη επιλέχθηκε μεταξύ άλλων από τη Διεθνή Ομοσπονδία Σκοποβολήςως ως αθλήτρια πρότυπο, με την ιδιότητα αυτή θα είναι σε θέση να υποστηρίξει και να καθοδηγήσει τους νέους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους 3ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεολαίας που θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα της Αργεντινής από τις 6 έως τις 18 Οκτωβρίου 2018.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποκάλυψε την λίστα των 25 από τα 50 μοντέλα ρόλων αθλητών που θα συγκεντρωθούν στο Μπουένος Άιρες τον Οκτώβριο του 2018 για να υποστηρίξουν την επόμενη γενιά νέων αθλητών που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεολαίας του Μπουένος Άιρες το 2018. Μεταξύ αυτών, η Διεθνής Ομοσπονδία Αθλητισμού Σκοποβολής επέλεξε την 21χρονη Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκη μας Άννα Κορακάκη.

Μια ακόμη διεθνής αναγνώριση για την Άννα Κορακάκη

Η Άννα θα είναι σε ετοιμότητα για τουλάχιστον πέντε ημέρες, παίζοντας βασικό ρόλο στην καθοδήγηση των νέων σκοπευτών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες, θα έχει προσβασιμότητα στους αθλητές του Ολυμπιακού Χωριού της Νεολαίας κατά τη διάρκεια μιας σειράς δραστηριοτήτων και εργαστηρίων που εστιάζουν σε τομείς όπως η ανάπτυξη δεξιοτήτων, οι συμβουλές σταδιοδρομίας, ο τρόπος υγιεινής ζωής και οι ολυμπιακές αξίες.

Να θυμίσουμε ότι η Κορακάκη είναι πρώην αθλητής YOG, καθώς κατέλαβε την 4η θέση στην 10η Air Pistol γυναικεία εκδήλωση στο Nanjing 2014,είναι η Ελληνίδα δραμινή που έλαμψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, παίρνοντας το Bronze στο γυναικείο 10μ Air Pistol και Gold στην γυναικείο πιστόλι 25 μέτρων.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive