Γυναίκες στο κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών- “Πέρασμα” το Καλαμπάκι

Πέρασμα παράνομων μεταναστών αποδεικνύεται ο δρόμος που συνδέει το Καλαμπάκι με τον Νεροφράκτη και οδηγεί ακολούθως την ΕΟ Δράμας Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί και προορισμό των μεταναστών.

Κατά την τελευταία -μέχρι στιγμής- επιχείρηση στην περιοχή  Αστυνομικοί της Α.Δ Δράμας συνέλαβαν χθες 5 άτομα  ενώ συνολικά στην περιφέρεια συνελήφθησαν σε 3 περιπτώσεις 23 μετανάστες και 3 διακινητές.

Και γυναίκες διακινητές!

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, συνέλαβαν μία ημεδαπή, διότι την εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
Στην τρίτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Καλαμπακίου – Νεροφράκτη Δράμας, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.