«Γι΄αυτά που έχεις στην καρδιά σου IV»  από τον Τοίχο της Καλοσύνης Δράμας

Για 4η συνεχή χρονιά ο “Τοίχος της Καλοσύνης” διοργανώνει την φιλανθρωπική δράση «Γι΄αυτά που έχεις στην καρδιά σου IV»  . Στόχος αυτής της δράσης είναι η οικονομική ενίσχυση του κύριου σκοπού του Σωματείου  που είναι η προσφορά ανθρωπιστικού έργου και η ανάπτυξη δράσεων αγάπης, συμπαράστασης κι αλληλεγγύης .

Επιλέγοντας  ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη φετινή χειροποίητη συλλογή , μοιράζετε αγάπη και χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα κάνετε τη δωρεά σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές.

Οι Εθελοντές του “Τοίχου”  ετοίμασαν και φέτος και διαθέτουν μία μεγάλη ποικιλία Χριστουγεννιάτικων δώρων όπως:

Α) Χειροποίητα γούρια σε 3 διαφορετικά σχέδια  με ποικιλία χρωμάτων.

Β) Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες ξύλινες διακοσμητικές κατασκευές στολισμένες με οικολογικά υλικά.

Γ) Τρίγωνο για κάλαντα, πρωτότυπα διακοσμημένο με όμορφα υλικά.
Δ) Χειροποίητο υφασμάτινο νεσεσέρ-κασετίνα με πέντε χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά και διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα σχέδια ζαχαρόπαστας.

Ε) Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε 9 διαφορετικά σχέδια και χρώματα μέσα σε ειδική οικολογική συσκευασία δώρου.

. Σε όλα τα σχέδια της χριστουγεννιάτικης συλλογής  σας δίνεται η δυνατότητα να  πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας την προσωπική σας ευχή ή το μήνυμα αγάπης της επιλογής σας.

 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδαhttps://wallofkindness.gr/, καθώς και στο Facebook και στοInstagram