Εργατικό Kέντρο Δράμας: Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία για την απεργία αλλά και τις αλλαγές στους πλειστηριασμούς.

 

Το Εργατικό Κέντρο Δράμας εκφράζει την αντίθεσή του στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση και με την οποία επιχειρείται ο περιορισμός του δικαιώματος των εργαζομένων να απεργήσουν.
Με τη μεθόδευση της υπερβολικά αυξημένης συμμετοχής των εργαζομένων που βιώνουν καθεστώς πρωτοφανούς εργασιακής ανασφάλειας, για τον τρόπο λήψης απεργιακής απόφασης, επιδιώκεται να κρίνονται παράνομες το 99% των απεργιών που θα κηρύσσουν τα σωματεία στο μέλλον.
Μαζί με την επαναφορά της τροπολογίας για την απεργία, φέρνουν προς ψήφιση και την αλλαγή του νόμου Κατσέλη, με τους πλειστηριασμούς να γίνονται ευκολότεροι, δημιουργώντας ένα ακόμη ουσιώδες πλήγμα στην κοινωνία.
Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία για την απεργία αλλά και τις αλλαγές στους πλειστηριασμούς.
Καλούμε τον βουλευτή Δράμας Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος προέρχεται από την εργατική τάξη και δήλωνε πριν γίνει βουλευτής, συνδικαλιστής, αλλά και όλους τους κυβερνητικούς «αριστερούς» βουλευτές να καταψηφίσουν τις σχετικές προτεινόμενες διατάξεις.
Καλούμε όλο τον ελληνικό λαό να δηλώσει την αντίθεσή του συμμετέχοντας στις απεργίες και τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται.
Η Διοίκηση

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive