Επίσκεψη παικτών της Δόξας σε σχολεία της Δράμας

 

Μετά την επίσκεψη αντιπροσωπίας των παικτών της Δόξας στο ορφανοτροφείο της Δράμας στο πλαίσιο των εξορμήσεων της ΠΑΕ στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με την ευκαιρία του αγώνα των «μαυραετών» ακολούθησε νέα επίσκεψη παικτών και διοικούντων του δραμινού σύλλογου.
Σειρά είχε το 1ο γυμνάσιο και λύκειο καθώς και το 2ο λύκειο της Δράμας. Την αντιπροσωπεία των «μαυραετών» απάρτιζαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αντώνης Κασδοβασίλης μαζί με τον  υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ Σωτήρη Κλειδαρά και οι ποδοσφαιριστές Φανούρης Γουνδουλάκης, Σωτήρης Παπαζούδης, Γιώργος Βασιλειάδης και Παύλος Σταματόπουλος.
Την αντιπροσωπεία των «μαυραετών» καλωσόρισαν  ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου κ. Τερζάκης Κωνσταντίνος και ο ομόλογος στο 2ο ΓΕΛ Δράμας κ. Κόλτσης Χρήστος, μαζί με καθηγητές των σχολείων. Τους παίκτες της Δόξας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά οι νεαροί μαθητές των σχολείων, στους οποίους υπόγραψαν αυτόγραφα και μοίρασαν στυλό και μπρελόκ με το έμβλημα της Δόξας, καθώς και εισιτήρια για τον σημερινό  αγώνα.

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive