Επισκέψεις του υπ. Δημάρχου Κ. Χαρακίδη σε συλλογικούς φορείς

Στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων, ο Κυριάκος Χαρακίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου το Τεχνικό Επιμελητήριο Δράμας για να συζητήσει τα θέματα της πόλης με τον επίσημο τεχνικό σύμβουλο του κράτους.
Η συζήτηση αφορούσε κυρίως την τροποποίηση και την επέκταση του γενικού πολεοδομικού σχεδιασμού της πόλης, αλλά και λοιπά αναπτυξιακά ζητήματα.   Η ανάγκη για τη δημιουργία  ενός σύγχρονου πολεοδομικού σχεδιασμού είναι μεγάλη, μειώνοντας παράλληλα και τις αυθαίρετες δομήσεις.

Την ίδια μέρα επισκέφθηκε  τον Σύλλογο Καρκινοπαθών όπου ενημερώθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη του, και συζήτησε μαζί τους τις πιθανές λύσεις.
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η πόλη είναι η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, ιδίως όσον αφορά την εξυπηρέτηση των καρκινοπαθών. Για αυτόν τον λόγο, προτάθηκε να δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ένα τμήμα καρκινοπαθών, ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα να
πραγματοποιούν εκεί τις θεραπείες τους οι καρκινοπαθείς.

Την Τετάρτη επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, επισκέφθηκε τα Δικαστήρια της πόλης, προκειμένου να πληροφορηθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκεί εργαζόμενοι.
Αναδείχθηκαν σημαντικά ζητήματα, όπως οι ελλείψεις προσωπικού και η έγκαιρη απονομή δικαιοσύνης, η λειτουργία των Φυλακών Νικηφόρου, καθώς και τα προβλήματα των εγκαταστάσεων και των κοινόχρηστων χώρων των Δικαστηρίων.

Τέλος σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης, επισκέφθηκε τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Δράμας για να συζητήσει μαζί τους για τα θέματα του Δήμου.
Η παράταξη «Πόλη και Ζωή» βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου καθώς  οι δημοτικοί υπάλληλοι αποτελούν τον πυλώνα για την εξυπηρέτηση των πολιτών,  και  την εύρυθμη λειτουργία ολοκλήρου του Δήμου.
Με αξιοκρατία, διαφάνεια και ίση μεταχείριση, σε συνδυασμό με την στελέχωση των υπηρεσιών και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, δύναται να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για το καλό όλων των συνδημοτών
μας.