Έπεσε η αυλαία του φετινού Dramaica Youth Festival 2018

Με την εξαίρετη παρουσία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα,της Μιρέλας Πάχου και του Steve Tesser, χτες βράδυ έπεσε η αυλαία του Dramaica Youth Festival 2018, με το τοπικό συμβούλιο νέων Δήμου Δράμας να δίνει  ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η φετινή εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, πράγμα που αποδεικνύεται από την προσέλευση και την αποδοχή του κόσμου της Δράμας αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που κατέκλυζε κάθε βράδυ, ένα από τα ομορφότερα φυσικά πάρκα της Ελλάδας, αυτό της Αγίας Βαρβάρας, για να απόλαυση καταξιωμένους καλλιτέχνες, νεανικά συγκροτήματα και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο. Μια καλή οργάνωση μιας εκδήλωσης, όπως αυτή του Dramaica Youth Festival, αποδεικνύει ότι τέτοιες παρεμβάσεις μπορούν να «κατεβάσουν» τον κόσμο στα γρασίδια και να φέρουν την πόλη, πιο κοντά.

 

– Πάντα βεβαία όταν όλα πάνε καλά και μια εκδήλωση έχει επιτυχία, δεν θα σταματήσουν κάποιοι να προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν πολιτικά. Σχόλια, παράπονα, γκρίνιες, πατρότητες, ποιός τι, δεν ωφελούν, η αλήθεια είναι μία, και την ξέρουμε…  Σίγουρα όμως ενοχλούν όλα τα παραπάνω, πόσο μάλλον αυτούς που εμπνευστήκαν και έστησαν και υλοποίησαν το 1ο φεστιβάλ, όταν κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν, με μικροπολιτικές που μόνο ανάποδα αποτελέσματα μπορούν να δημιουργήσουν σε αυτή την πόλη.

dramini.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive