Ενημερωτική συνάντηση για τα μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής στο 3ο Γενικό Λύκειο Δράμας

 

Ο ΣΕΠΛΗΔ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 18/10/17 και ώρα 4.00 μ.μ θα διεξαχθεί στο 3ο Γενικό Λύκειο Δράμας (πίσω από τα γήπεδα τένις στην ανάπλαση Καλλιφύτου) ενημερωτική συνάντηση των υπευθύνων των μαθημάτων της εκπαιδευτικής ρομποτικής με τα παιδιά και τους κηδεμόνες τους. Η συνάντηση αυτή απευθύνεται μόνο σε όσα παιδιά έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το πρώτο επίπεδο των μαθημάτων, δηλαδή έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά με την εκπαιδευτική ρομποτική. Οι μαθητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στα τμήματα του 2ου και 3ου επιπέδου θα ενημερωθούν σε επόμενο στάδιο.

Στη συνάντηση της Τετάρτης οι εκπαιδευτές θα παρουσιάσουν αναλυτικά το πρόγραμμα, τους στόχους του και τη μεθοδολογία που θα ακολουθήσουν. Στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγος στους γονείς και τους μαθητές προκειμένου να λύσουν τυχόν απορίες τους. Στο τέλος της ενημέρωσης θα ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους να επαναβεβαιώσουν την επιθυμία τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα ώστε να καταστεί δυνατό μέσα στις επόμενες μέρες να οριστούν τα τμήματα και να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Φυσικά θα γίνει ενημέρωση και για τον τρόπο επιλογής των μαθητών που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Οι διοργανωτές κρίνουν απαραίτητη τη συμμετοχή των παιδιών και των κηδεμόνων στην ενημέρωση αυτή για να μην υπάρχουν παρανοήσεις σχετικά με το περιεχόμενο και τους στόχους του προγράμματος. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η παρουσία κάποιων πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο εκπαιδευτή στο τηλέφωνο 6936604141. Με τον τρόπο αυτό θα είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά που θα επιλεχθούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα μείνουν ικανοποιημένα τα ίδια, αλλά και δε θα στερήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής από κάποιο άλλο παιδί που θα μείνει εκτός του προγράμματος λόγω των περιορισμένων θέσεων που προσφέρονται.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive