Ένα διηπειρωτικό μουσικό ταξίδι στο Φαράγγι της Πετρούσας

ΤΑΚΙΜ–ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ ‘Η ελληνική απόλαυσις’ – Επιμέλεια-παρουσίαση: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΑΒΑΣ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ΔΡΑΜΑΣ Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 – Ώρα 21.00

Οι ΤΑΚΙΜ, έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μας μουσικής, συμπράττουν και μάς προσκαλούν στο γοητευτικό μουσικό ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στο χρόνο! Για μια μοναδική βραδιά θα ξαναζωντανέψει το Καφέ-Αμάν «Ελληνική Απόλαυσις», σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που επιμελείται και παρουσιάζει επί σκηνής ο Λάμπρος Λιάβας.
Σταθμοί του ταξιδιού μας τα Γιάννενα (με το «Γυαλί-καφενέ»), τα Βαλκάνια (με το «Γκρέτζι-Χάνι»), η Πόλη (με το «Καζίνο της Δέσποινας» στα Ταταύλα), η Σμύρνη (με τις «μπύρες» την Προκυμαία), αλλά και η Αμερική (με τα Καφέ-Αμάν του Κατσαρού και της Μαρίκας στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη).
Ένα επικό ταξίδι-περιπέτεια, ένα αδιάκοπο δούναι και λαβείν ανάμεσα σε λαούς και πολιτισμούς, σε Ανατολή και Δύση. Σε κάθε μέρος ξεδιπλώνονται συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες, με επίκεντρο τους μεγάλους δεξιοτέχνες, οργανοπαίκτες και τραγουδιστές που σφράγισαν τη μουσική παράδοση του Ελληνισμού, με γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια, αλλά και αρκετά «κρυμμένα διαμαντάκια» που αξίζει ν’ ανακαλύψουμε!
Ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό με χρώματα, ηχοχρώματα, σπάνιο οπτικό υλικό και προσεγμένες γεύσεις, με τη βαθειά γνώση του Λάμπρου Λιάβα και τη σπουδαία μουσική δεξιοτεχνία κι ευαισθησία των ΤΑΚΙΜ, που αποτελούν οι: Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαγούτο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Κώστας Μερετάκης (κρουστά) και Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο).
Μαζί τους, οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Γιάννης Νιάρχος και Κατερίνα Τζιβίλογλου και στην αφήγηση η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη.
Οπτικό υλικό: Γρηγόρης Φιλίδης
Συμμετέχει χορευτική ομάδα από τον Μουσικοδραματικό Σύλλογο Χωριστής
«Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία». Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τασούλα Μαυρίδου

ΤΑΚΙΜ – ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ ‘Η ελληνική απόλαυσις’
Τρίτη 28 Αυγούστου | Φαράγγι Πετρούσας Δράμας | Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου:
12 ευρώ προπώληση
15 ευρώ στο ταμείο
10 ευρώ φοιτητικά – ανέργων

Προπώληση:
Πλατεία Ελευθερίας Δράμας, Γερμανός και online: www.ticketservices.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive