«Ελληνική Λύση» : ΜΚΟ παρουσιάζουν την Ελλάδα ως δολοφόνο μεταναστών

Συνεχίζονται αμείωτες οι είσοδοι παράνομων μεταναστών στην Θράκη καθώς και οι συλλήψεις σε καθημερινή βάση. Οι Αστυνομικοί στον Έβρο εντόπισαν και συνέλαβαν χθες άλλα 19 άτομα τα οποία με την βοήθεια των Τούρκων αλλά και αρκετών ΜΚΟ βρίσκουν τα μονοπάτια εισόδου στην χώρα.

Η ασυδοσία των ΜΚΟ εξελίσσεται σε ευθεία επίθεση κατά της χώρας καθώς ο ρόλος τους φαίνεται να είναι «σκοτεινός» ή τουλάχιστον να σκηνοθετείται από την Τουρκία. Από τις πρόσφατες καταγγελίες ήταν η δήθεν εγκατάλειψη των 38 σε νησίδα στον Έβρο αλλά και οι μαρτυρίες ενός Σομαλού για απάνθρωπη μεταχείριση από άνδρες του Λιμενικού και διάσωση από τους Τούρκους!!!

Θυμίζουμε ότι πριν ένα χρόνο είχαν ασκηθεί διώξεις για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών και κατασκοπεία εις βάρος μελών τεσσάρων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) , χωρίς ωστόσο να επηρεαστεί η δράση τους

Σχετική ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Μετανάστευσης αντιστοίχως κατέθεσε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Κ.Χήτας :

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Είναι πλέον πασιφανές ότι, υπάρχει σχέδιο αλώσεως της Ελλάδας μέσω κάποιων ΜΚΟ, οι οποίες υποστηρίζονται και προωθούνται από την Τουρκία, της οποίας η προπαγάνδα χρησιμοποιεί ως «στοιχεία» ψευδείς έρευνες, είτε των ιδίων, είτε άλλων ΜΚΟ, οι οποίες αποσκοπούν στην συκοφάντηση της χώρας μας, με το να παρουσιάζουν την Ελλάδα ως «δολοφόνο μεταναστών», το δε δουλεμπορικό τουρκικό κράτος, ως σωτήρα τους. Η τελευταία καταγγελία της νορβηγικής ΜΚΟ: “Aegean Boat Report”, για την οποία είχαμε υποβάλλει αντίστοιχες ερωτήσεις, στο πρόσφατο παρελθόν, συνιστά την αθλιότερη συκοφαντία, η οποία έχει διατυπωθεί ποτέ εναντίον της χώρας μας. Πασιφανής, πλέον, στόχος της εν λόγω ΜΚΟ είναι να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες θα επιτρέψουν στην Τουρκία να εγείρει δικαιώματα έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο, βάσει του Δικαίου της θάλασσας, με την ψευδή αιτιολογία ότι, η Ελλάδα δήθεν δολοφονεί ναυαγούς παράτυπους μετανάστες. Κατά την δήθεν καταγγελία ενός Σομαλού, πιθανόν, άνδρες του Λιμενικού έδεσαν με χειροπέδες μετανάστες και τους πέταξαν στη θάλασσα για να πνιγούν. Είναι γνωστές, εξ’ άλλου, σε όλους οι στενές σχέσεις Τουρκίας – Σομαλίας και ως εκ τούτου, καθίσταται προβληματική η έλευση Σομαλών παράτυπων μεταναστών στην χώρα μας, οι οποίοι, επιπλέον, είναι επικίνδυνοι και για την εθνική μας ασφάλεια. Η ανωτέρω νορβηγική ΜΚΟ απεδέχθει και υιοθετεί πλήρως τις εκτός πραγματικότητας δήθεν «καταγγελίες» κάποιου άγνωστου Σομαλού, ο οποίος υποστήριξε, επί πλέον, πως η χώρα μας επαναπροώθησε σωστικές λέμβους με δήθεν «πρόσφυγες», τους οποίους διέσωσε η δουλεμπορική Τουρκία. Πηγή του συγκεκριμένου χαλκευμένου οπτικοακουστικού υλικού, όπως πάντα, είναι το τουρκικό κράτος, το οποίο είναι ο βασικός διακινητής του.

Γεννάται, αυτονόητα, πλέον, το ερώτημα, πώς επιτρέπεται σε μια ΜΚΟ να δρα έτσι ανεξέλεγκτα και ατεκμηρίωτα, η οποία, ως γνωστόν, δεν δίνει στοιχεία για τις πηγές χρηματοδοτήσεως της, διαδίδοντας εχθρική και επικίνδυνη για την χώρα μας προπαγάνδα, η οποία ταυτίζεται πλήρως με την αντίστοιχη της δουλεμπορικής Τουρκίας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

 Προτίθεσθε να ενεργήσετε με τα διαθέσιμα νομικά μέσα και τις ενδεδειγμένες μεθόδους, άμεσα, προκειμένου να εξαρθρωθεί η συγκεκριμένη νορβηγική ΜΚΟ, η οποία είναι βέβαιο ότι λειτουργεί αναφανδόν υπέρ της Τουρκίας και κατά συνέπεια, εναντίον της χώρας μας; Αν όχι, ποιοι είναι οι λόγοι;