Εκπληκτικό ντεμαράζ από τον Γαλαξία Δράμας

 
Περιφερειακό Πρωτάθλημα αγωνιστικού Μπριτζ Βορείου Ελλάδας 2017.. 
– Εκπληκτικό ντεμαράζ στην δεύτερη ημερίδα ομάδων από τον Γαλαξία Δράμας. 
 
Η ομάδα αγωνιστικού Μπριτζ του Γαλαξία Δράμας κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία 1-9, και την έκτη θέση στην γενική κατάταξη μεταξύ 36 ομάδων της Βόρειας Ελλάδας.
Οι αγώνες έγιναν την Πέμπτη 14/12 και Σάββατο 16/12 στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν 36 ομάδες με 166 παίκτες συνολικά …
Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα του Γαλαξία είχε την δεύτερη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών διάκρισης όλου του τουρνουά, που κατανέμονται ανάλογα με την θέση στην βαθμολογία, αλλά και την θεωρητική δυναμικότητα των παικτών της. 
Οι πέντε παίκτες της (Μποβασιανός Ν, Ηλιάδης Α.,Κασάπης Ν, Κασάπης Γ, και Γκουτιούδης Ζήσης) που συμμετείχαν στις δύο ημερίδες αξιολογήθηκαν με 2.282 μαύρους 181 χρυσούς και 11 πλατινένιους βαθμούς διάκρισης !!!!!!!!!!!!!
Η δεύτερη ομάδα του Γαλαξία στην κατηγορία 1-6, (Τσιπίδης Σ, Κωνσταντινίδου Μαρία, Γκουτιούδης Δ.,Γκουτιούδης Ι,και Παπαδόπουλος Μ.) κάνοντας μια καλή εμφάνιση κατέλαβε την 11η θέση στην κατηγορία 1-6, και την 32η στην Γενική κατάταξη παίρνοντας 212 μαύρους, 20 χρυσούς και 0,8 πλατινένιους βαθμούς διάκρισης ….

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive