Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Α. Καγιάογλου στο Παρανέστι

Δελτίο Τύπου
Σε μια ομολογουμένως μεγάλη συγκέντρωση στο Παρανέστι στην έδρα του Δήμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός του Nέου εκλογικού κέντρου της παράταξης μας. Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αναστάσιος Καγιάογλου έκανε αναφορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής κατά την περίοδο 2019-2023. Ένα έργο που το αναγνωρίζουν όλοι. Ένα έργο που δεν επηρεάστηκε ούτε από πανδημία, ούτε από την ενεργειακή κρίση. Μεθοδικά και στοχευόμενα κατάφερε η Δημοτική Αρχή να εντάξει σε Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα πληθώρα έργων.
Ενδεικτικά κάποια από τα έργα που υλοποιήθηκαν η βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης στη Δημοτική Ενότητα Παρανεστίου είναι: Προετοιμασία φακέλου για υποβολή αίτησης στην UNESCO για το Παρθένο Δάσος, Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου με ΑΤ Παρανεστίου, Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου + τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, Παράδοση σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας, ΚΕΠ, Συντήρηση δρόμων προς Θερμιά, Ανάπλαση Πλατείας Παρανεστίου, Δημιουργία παραρτήματος εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, Αγροτική οδοποιία, Δημιουργία μονοπατιών και ποδηλατικής διαδρομής, Ανάπλαση πάρκου έναντι Δημαρχείου, Κατασκευή φρεατίων γύρω από το Δημαρχείο , Συντήρηση ποτιστρών, Αίτημα παραχώρησης του χώρου του ΟΣΕ ,Δίκτυο ύδρευσης Διποτάμων, Δρόμος προς Πρασινάδα, Επαναλειτουργία Ιερά Μονή του Σωτήρος, Υποβολή πρότασης στο Πράσινο Ταμείο για συντήρηση γηπέδων δημιουργία Παιδικής Χαράς και χώρου πρασίνου,.
Βέβαια πάντα πρώτο μέλημα ήταν, είναι και θα είναι η καθημερινότητα των πολιτών με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καγιάογλου Αναστάσιος ανέφερε : «Ευχαριστώ για την μεγάλη αυτή συγκέντρωση των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου στο Παρανέστι και την αγάπη που δείχνεται στο πρόσωπο το δικό μου και των υποψηφίων της παράταξης μας.
Είναι συγκινητικό να αισθανόμαστε τους συνδημότες δίπλα μας .
Στα 4 χρόνια ως Δημοτική αρχή δώσαμε αγώνες, δουλέψαμε σκληρά, είμαστε καθημερινά δίπλα σε κάθε πολίτη και καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα τεράστιο έργο για τα δεδομένα του Δήμου μας και να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση.
Όλοι μαζί χτίζουμε το νέο Δήμο Παρανεστίου».