Εγγραφές στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Δράμας – υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης, μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές

 

Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Δράμας για το σχολικό έτος 2018-2019, θα πρέπει να υποβάλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης, μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 μ.μ..

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis του κηδεμόνα.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητα τα εξής:

 

  • Προσωπικό email κηδεμόνα

 

  • Αριθμός Μητρώου μαθητών (υπάρχει εκτυπωμένος στον έλεγχο του μαθητή/τριας)

 

Επίσης, εφιστάται την προσοχή στους γονείς/κηδεμόνες στα εξής:

 

  1. Ο αιτούμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία ακριβώς όπως εμφανίζονται στον τελευταίο τίτλο κτήσης απολυτηρίου/πτυχίου του/της μαθητή/τριας.
  2. Η συμπλήρωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει με κεφαλαίους χαρακτήρες.
  3. Όλα τα πεδία που συνοδεύονται από (*) είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν.
  4. Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986).
  5. Η αίτηση είναι απαραίτητο να εκτυπωθεί, καθώς θα πρέπει να προσκομιστεί ως δικαιολογητικό στο Σχολείο στο οποίο τελικά θα φοιτήσει ο μαθητής, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή του.
Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive