Δράμα: «Σκηνές από έναν Γάμο» στις 18 Φεβρουαρίου

Η παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, έρχεται στη Δράμα στο Δημοτικό Ωδείο την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Αντώνης Λουδάρος σκηνοθετεί την παράσταση και ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Γιόχαν, με την Παυλίνα Χαρέλα να ενσαρκώνει την ηρωίδα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, Μαριάννα.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ένα ζευγάρι, μια ιστορία είκοσι χρόνων. Υπάρχει άραγε η τέλεια σχέση; Ο Γιόχαν και Μαριάννα είναι –φαινομενικά τουλάχιστον- το τέλειο ζευγάρι.

Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως;

Η κλασική ταινία του Μπέργκμαν “Σκηνές από έναν γάμο” έχει τιμηθεί με βραβείο καλύτερης ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες, με βραβεία καλύτερης ταινίας και σεναρίου από την Εθνική Ένωση Κριτικών των ΗΠΑ (NSFC) και χάρισε στην Λιβ Ούλμαν πολλά βραβεία και υποψηφιότητες για την ερμηνεία της.

Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Ατζέντη Josef Weinberger Limited, Λονδίνο, για λογαριασμό του Ιδρύματος Ingmar Bergman.