Δράμα:  “Με της καρδιάς το φως IIΙ” από τον “Τοίχο της Καλοσύνης”

Το Σωματείο Εθελοντών “Ο Τοίχος της Καλοσύνης” Δράμας, διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά την πασχαλινή δράση “Με της καρδιάς το φως IIΙ”, στην οποία μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε κάνοντας μία πράξη από καρδιάς και  επιλέγοντας ένα πασχαλινό δώρο από τη χειροποίητη συλλογή που φιλοτέχνησαν οι εθελόντριες του Σωματείου με αίσθημα δημιουργικότητας και πνεύμα συνεισφοράς. Μέσα από την κίνηση αυτή βοηθάμε κάποιον συνάνθρωπο σε ανάγκη και ταυτόχρονα στηρίζουμε το έργο του Σωματείου.

Η πασχαλινή  μας συλλογή αποτελείται από:

Α) Χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες σε 20 διαφορετικά σχέδια για παιδιά και ενήλικες σε ειδική συσκευασία δώρου.

Β) Ξύλινα φαναράκια διακοσμημένα με όμορφα υλικά για τους μικρούς μας φίλους, στα οποία μπορούμε να γράψουμε το όνομα του παραλήπτη.

Γ) Υφασμάτινα πουγκιά με χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά, διακοσμημένα με πασχαλινά σχέδια ζαχαρόπαστας και με δυνατότητα να αναγράψουμε πάνω κάποια ευχή ή το όνομα του παραλήπτη!

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο με το φωτογραφικό υλικό της πρωτότυπης πασχαλινής συλλογής μας, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος και στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με την επιλογή του δώρου και τη δωρεά σας, είμαστε στη διάθεσή σας  στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003, όπως επίσης και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση thewallofkindnessdrama@gmail.com, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook:  Ο τοίχος της καλοσύνης – Δράμα,  Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει δυνατότητα αποστολής του δώρου σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω courier.

Ο “Τοίχος της Καλοσύνης” έχει δημιουργηθεί για να στηρίξει όλες τις ευάλωτες ομάδες και για αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τη στήριξη που παρέχετε στις δράσεις του Σωματείου μας όλο αυτό το διάστημα, γνωρίζοντας πως και φέτος το Πάσχα θα μοιράσουμε με την πολύτιμη βοήθειά σας ελπίδα και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς  και ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!