Δράμα: Ονειρούπολη 2022-2023- Κάλεσμα συμμετοχής

Οι ετοιμασίες για την φετινή διοργάνωση της Ονειρουπολης ξεκίνησαν και ο Δήμος απευθύνει ανοιχτο κάλεσμα συμμετοχής σε συλλόγους και όχι μόνο να δηλώσουν εφ όσον το επιθυμούν την συμμετοχή τους.

” Εάν είστε Σύλλογος, μέλος μπάντας, χορωδίας, συγγραφέας ή ομάδα κ.ά που θέλετε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στην «Ονειρούπολη» στείλτε μας την καλλιτεχνική παρουσίαση σας για να συμπεριληφθεί στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της κορυφαίας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης κα ελάτε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στην πιο φιλόξενη σκηνή!”

Στις προτάσεις που θα κατατεθούν θα πρέπει αναλυτικά να περιγράφονται: το είδος της εκδήλωσης, το σύνολο των εμπλεκομένων ατόμων, προτεινόμενες ημερομηνίες, οι ηλικίες στις οποίες απευθύνονται και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που απαιτείται (πχ. Ήχος, φως, μικρόφωνα κτλ).

Μπορείτε να στείλετε τις προτάσεις σας, έως 13 Οκτωβρίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dimosdramas.gr ή και στην stheo@dimosdramas.gr. υπ΄ όψη του τμήματος Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Πολιτισμού Δ. Δράμας

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2521026480 ή και στο 2521021698.