Δράμα- Νοσοκομειακοί γιατροί :«Όχι στην κατάρρευση του Νοσοκομείου μας» 

Με κυρίαρχο σύνθημα «Όχι στην κατάρρευση του Νοσοκομείου μας»  οι γιατροί της Δράμας διαδήλωσαν  το απόγευμα της Δευτέρας την αγωνία τους για το μέλλον του Γενικού Νοσοκομείου.

Πλήθος πολίτες παρευρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας δηλώνοντας την συμπαράστασή τους αντιλαμβανόμενοι την δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει «η υγεία» στον Νομό.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης μίλησαν μόνο οι εκπρόσωποι των τριών σωματείων εργαζομένων στο νοσοκομείο , ενώ δεν δόθηκε λόγος σε εκπροσώπους φορέων καθώς οι οργανωτές απέφυγαν να «χρωματιστεί» η διαδήλωση.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις ελλείψεις που για χρόνια ταλανίζουν το ίδρυμα και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα μετά τις αναστολές εργασίας που επιβλήθηκαν σε όσους δεν δέχτηκαν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Αυτό άλλωστε ήταν και το δεύτερο θέμα στο οποίο αναφέρθηκαν τονίζοντας ότι οι υγειονομικοί ήταν πάντα και είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλούς επικίνδυνους ιούς, και ποτέ δεν αποτέλεσαν πηγή μετάδοσης .

Η διαδήλωση έκλεισε με πορεία υγειονομικών και πολιτών προς το διοικητήριο.