Δόξα Δράμας: Μόνο η άνοδος στο μυαλό του Βεργέτη

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος της Δόξας Δράμας τη νέα σεζόν. Ο Στάικος Βεργέτης εξήγησε ότι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από την άνοδο, καθώς η θέση της ομάδας είναι στη Σούπερ Λίγκα.

Όπως είπε, ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι στη διαδικασία του να βάλουν τις βάσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου, «χτίζοντας» μια ομάδα με διάρκεια.

«Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε για την ώρα που η Δόξα θα επιστρέψει στη Super League. Αυτός ο ιστορικός σύλλογος δικαιούται και αξίζει να έχει μια θέση στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία να βάλουμε τις βάσεις για να διεκδικήσουμε αυτό το στόχο. Σήμερα ξεκίνησε η ένατη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας μας.

Μαζί με τα παιδιά αφιερώσαμε τις πρώτες επτά εβδομάδες στο να δουλέψουμε στις διάφορες φυσικές παραμέτρους, δύναμη, αντοχή, ταχύτητα. Βάλαμε δηλαδή στην ομάδα τις βάσεις για να μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν ενενηντάλεπτο αγώνα, σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Αυτό όμως μας στοίχισε έναν αποκλεισμό στο κύπελλο γιατί είχαμε βαριά πόδια και είχαμε ένα πολύ οδυνηρό αποκλεισμό που μας κόστισε και μας πόνεσε πάρα πολύ, τόσο εμάς που είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα, όσο και ολόκληρη την πόλη. Όμως έτσι δημιουργούμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική για ολόκληρη τη σεζόν του πρωταθλήματος», ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας (1/10) στην ΕΡΤ3.

Όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, σχολίασε: «Άκουσα ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί  μια συνεδρίαση του συμβουλίου των ομάδων της κατηγορίας. Εκεί, εάν ενδεχομένως μπορέσουν και καμφθούν κάποιοι σκόπελοι που υπάρχουν, κάποια προβλήματα, τότε ενδεχομένως να μπορέσουμε να έχουμε μια ενημέρωση που να αφορά μια επίσημη αναγγελία ημερομηνίας για την έναρξη του πρωταθλήματος».

a-sports.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive