Απαλλάσσονται από δημοτικά τέλη οι επιχειρηματίες στην περιοχή ανάπτυξης του έργου «ΒΑΑ».

Το έργο της ανάπλασης της οδού 19ης Μαίου άρχισε να “παίρνει σάρκα και οστά” και παρά την ταλαιπωρία που υφίστανται – λόγω της  καθυστέρησης των εργασιών- επιχειρηματίες και κάτοικοι της περιοχής, είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα αποτελεί μία όαση και όχι το χάος που προϋπήρχε.

Η Δημοτική Αστυνομία προχώρησε στην ενημέρωση των επαγγελματικών της περιοχής, όσον αφορά την νέα αδειοδότηση που οφείλουν να εκδώσουν για την ανάπτυξη των εμπορευμάτων και  τραπεζοκαθισμάτων  και αυτό δεν έγινε για εισπρακτικούς λόγους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε  απαλλαγή τελών καθαριότητας – φωτισμού γενικής χρήσης, για το σύνολο των επιχειρήσεων στην περιοχή ανάπτυξης του έργου «ΒΑΑ».

Καλούνται οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή εξέλιξης του έργου του ΒΑΑ,   να κάνουν χρήση της ευνοϊκής αυτής απόφασης,  καταθέτοντας  αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  για να τους χορηγηθεί η αντίστοιχη απαλλαγή  για το τρέχον έτος.