Δημόσιο κίνδυνο αποτελούν τα ανασφάλιστα οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

patakakis oximata jpg
Ανασφάλιστα κυκλοφορούν τα υπηρεσιακά οχήματα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας  και παραμένουν σε αυτή την κατάσταση εδώ και αρκετούς μήνες  (μετά το πέρας της  διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την έκδοση των ασφαλιστικών συμβολαίων). Τα τελευταία, παρότι εκδόθηκαν δεν πληρώθηκαν ποτέ.
Άρα η ασφαλιστική κάλυψη των οχημάτων δεν υφίσταται…

Τα ερωτήματα που προκύπτουν θα πρέπει να απαντηθούν.

Συνεχίζουν να μένουν ανασφάλιστα τα συγκεκριμένα οχήματα  εξαιτίας ολιγωρίας της  Π.Ε. Δράμας;  Ποιος άλλος μπορεί να είναι ο λόγος;  Δεν υφίσταται σοβαρός κίνδυνος, ειδικά τώρα  που τα οχήματα της κυκλοφορούν συνεχώς στους δρόμους του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων;

Τίθενται, λοιπόν πολλά θέματα, πρωτίστως ασφάλειας, οικονομικά, αποζημιώσεων αν συμβεί το παραμικρό, λόγω ατυχήματος κ.τ.λ.

Παράλληλα γεννιούνται εύλογα ερωτηματικά.

Τι θα γίνει αν προκληθεί από ένα μικρό ή μεγαλύτερο  ατύχημα ;  ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΖΕΤΑΙ Η ΑΣΦAΛΕΙΑ, οδηγών των οχημάτων της Αντιπεριφέρειας και επίσης των άλλων οδηγών και των πολιτών;

Γιατί δεν πληρώνονται τα ασφάλιστρα;

Γιατί ακόμη συνεχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους τα οχήματα;

Τι κάνουμε καλλιεργούμε την… ανομία;

Τι πρόκειται να κάνει ο κ. Πατακάκης για το θέμα;

Nα θυμίσουμε ότι και πέρυσι , είχε δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με τις ασφάλειες στην Περιφερειακή Ενότητα  Δράμας η οποία βρίσκεται ήδη στις δικαστικές αίθουσες.

Dramini.gr