Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Δράμας καθορισμός νέων Αντιδημάρχων – Δημήτρης Καραμπατζάκης επίκουρος καθηγητής στο ΤΕΙ ΑΜΘ


Σε αλλαγές και διορισμό νέων Αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Δράμας,μετά την ορκωμοσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Καραμπατζάκη από τον πρύτανη του ΤΕΙ ΑΜΘ κ. Δημήτρη Μαντέκα, στη θέση του επίκουρου καθηγητή στο ΤΕΙ ΑΜΘ -τμήμα μηχανικών πληροφορικής.

Πλέον ,ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Απασχόλησης και Τουρισμού, αλλά και Αναπληρωτής Δημάρχου,θα ασκεί τα καθήκοντα του στο Δήμο ως εντεταλμένος σύμβουλος,επί θεμάτων δια βίου μάθησης, προγραμματισμού, οργάνωσης, πληροφορικής,επί θεμάτων απασχόλησης και τουρισμού και επί θεμάτων Απασχόλησης και Τουρισμού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο κ. Μαμσάκος ανακοίνωσε τον διορισμό δυο νέων Αντιδημάρχων με αντιμισθία, αυτή του κ. Μιχάλη Μουρβετίδη, που αναλαμβάνει την Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας, καθώς και το αυτοτελές τμήμα Κ.Ε.Π. και της Ζωής Καριοφυλλίδου,που αναλαμβάνει την αρμοδιότητα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Οι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Δράμας, που θα πλαισιώνουν τον Δήμαρχο είναι οι:

– Παπαδόπουλος Γεώργιος, Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος επί θεμάτων που ανήκουν στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στη Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου Δράμας.

– Μωυσιάδης Αριστείδης, Αντιδήμαρχος επί θεμάτων κοινωνικής πολιτικής και πολιτικών ισότητας των φύλων

– Σολάκης Άγγελος, Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Οικονομικών Υπηρεσιών, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Δημοτικής Αστυνομίας.

– Καψιμάλης Ιωάννης, Αντιδήμαρχος επί θεμάτων που αφορούν στον σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων προώθησης Αθλητισμού.

-Μουρβετίδη Μιχαήλ, Αντιδήμαρχο επί θεμάτων που ανήκουν στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας καθώς στο Αυτοτελές Τμήμα Κ.Ε.Π.

– Καρυοφυλλίδου Ζωή, Αντιδήμαρχο που αφορούν στην αρμοδιότητα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

– Τσεπίλης Γεώργιος, Εντεταλμένος Σύμβουλος επί θεμάτων Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Παραγωγής και Αλιείας.

– Ρεμόντης Σταμάτης, Εντεταλμένος Σύμβουλος επί θεμάτων Καθαριότητας και Πρασίνου.

– Ηλιάδης Νικόλαος, Εντεταλμένος Σύμβουλος επί θεμάτων που άπτονται της λειτουργίας των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Δράμας.

– Σιδηρόπουλος Δημήτριος, Εντεταλμένος Σύμβουλος επί θεμάτων Ανακύκλωσης.

– Καραμπατζάκης Δημήτριος, Εντεταλμένο Σύμβουλο επί θεμάτων που αφορούν στην εκτέλεση προγραμμάτων δια βίου μάθησης στο πλαίσιο του αντίστοιχου εθνικού και περιφερειακού προγραμματισμού, επί θεμάτων που ανήκουν στη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, καθώς και επί θεμάτων Απασχόλησης και Τουρισμού.

-Μπαϊρακτάρης Κωνσταντίνος, Εντεταλμένος Σύμβουλος επί θεμάτων Προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

Από το σύνολο των αντιδημάρχων του Δήμου Δράμας αντιμισθία θα λαμβάνουν οι: Σολάκης Άγγελος του Θεοδώρου, Παπαδόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη, Καψημάλης Ιωάννης του Αναστασίου, Μουρβετίδης Μιχαήλ του Χρήστου και Καρυοφυλλίδου Ζωή του Βασιλείου.

dramini.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive