Αλεξανδρούπολη: Κλέβουν ακόμη και σιδηροδρομικές ράγες

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου, το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρία άτομα, τα οποία εντοπίστηκαν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μετά ρυμουλκούμενου, το οποίο ήταν έμφορτο με πέντε τμήματα σιδηροδρομικών ραγών και πέντε μεταλλικούς σιδηροδρομικούς πασσάλους! Σύμφωνα με το  e-evros.gr, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι τις σιδηροδρομικές ράγες και τους μεταλλικούς πασσάλους οι δράστες τα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από κοινού από σιδηροδρομική γραμμή της Αλεξανδρούπολης.

Τα αφαιρεθέντα αλλά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετά του ρυμουλκούμενου καθώς επίσης και διάφορα εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Σιδηροδρομικού Οργανισμού.

Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών από κοινού, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξιχνιάσει τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές υλικού.