
Συνεχίζονται αμείωτες οι δωρεές στους επαγγελματίες της υγείας στο Νοσοκομείο Δράμας. Ο Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας χάρισε υγειονομικό υλικό αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν αυτό το διάστημα. Εξ άλλου τον προηγούμενο μήνα την ώρα που οι άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας έδιναν μάχη για να μην «πέσει» ο Έβρος και περάσουν στη χώρα μας χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, ο σύλλογος πρόσφερε τρόφιμα καθαριστικά υλικά και είδη ατομικής υγιεινής
Δελτίο Τύπου
Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης και προσφοράς και ως μια μικρή ένδειξη συμπαράστασης και ευγνωμοσύνης πρόσφερε τον Μάρτιο, στις δυνάμεις του Στρατού στον Έβρο, προμήθειες τροφίμων,καθαριστικών και ειδών ατομικής υγιεινής για όλους αυτούς που έκαναν σκοπό της ζωής τους να προστατεύουν την ΕΛΛΑΔΑ μας και τους ΕΛΛΗΝΕΣ!
Με την ίδια διάθεση κοινωνικής ευθύνης πρόσφερε στις πρώτες ημέρες του Απριλίου στους επαγγελματίας υγείας που δοκιμάζονται σκληρά με την κρίση του covid 19 που έπληξε όλη την ανθρωπότητα προσφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ποσότητες από απολυμαντικό υγρό επιφανειών, ολόσωμες φόρμες μιας χρήσεως, γάντια μιας χρήσεως, σκουφάκια μιας χρήσεως.
Η μικρή αυτή δωρεά από όλα τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειες τους προσφέρεται συμβολικά ως ένα δείγμα αγάπης και εκτίμησης σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο που έκαναν σκοπό της ζωής τους να βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα στον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται και ακόμη περισσότερο στους δικούς μας γιατρούς, νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.
…γιατί ότι και αν περνάμε στην ζωή μας δεν παύουμε να είμαστε άνθρωποι….
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.








