«Τα πήραν όλα…» Βροχή μεταλλίων από την οικογένεια Κορακάκη

Με ένα αξιοζήλευτο απολογισμό στις βαλίτσες της η «εθνική Κορακάκη» θα επιστρέψει από την Αμερική στην Ελλάδα.

Δεν έχει  σταματημό η οικογένεια Κορακάκη στο Φορτ Μπένινγκ των Η.Π.Α. όπου και διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής. Το χρυσό κορίτσι μας, η δραμινή Άννα, μετά από το προχτεσινό  Χάλκινο στα 25 μ. με αεροβόλο πιστόλι ,το Χρυσό στα 10 μ . και το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε στο αεροβόλο πιστόλι των 10 μ. ,σήμερα 13 Μαΐου 2018, μια ακόμη απίστευτη εμφάνιση ήρθε να συμπλήρωση τις τεράστιες επιτυχίες της οικογένειας . Τα δυο αδέλφια Άννα και Διονύσης Κορακάκης, αγωνίστηκαν, πέρασαν τέταρτη στο μικτό και λίγο αργότερα στον τελικό, κατέκτησαν  ακόμη ένα μετάλλιο για την Ελλάδα, το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό 10 μ. αεροβόλο όπλο.


«Τα πήραν όλα…». Ευτυχισμένος (πώς να μην είναι)ο προπονητής –πατέρας Τάσος Κορακάκης γράφει χαρακτηριστικά και για την νέα αυτή επιτυχία…

«Όνειροοοο ζω!!!! ΧΑΛΚΙΝΟ  ΜΕΤΑΛΛΙΟ πριν από λίγο τα αδέρφια ΑΝΝΑ και ΔΙΟΝΎΣΗΣ  στο μικτό αγώνισμα των 10 m αεροβόλων όπλων που διεξάγονται στης ΗΠΑ. Μετά το ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΡΕΚΌΡ της Άννας το ΧΡΥΣΌ μετάλλιο της Άννας στα 10m και το ΧΆΛΚΙΝΟ  μετάλλιο στα 25m ήρθε και η σημερινή επιτυχία για να μου δώσει την μεγαλύτερη περηφάνια. Αφιερωμένα σήμερα στην μητέρα των παιδιών μου!!!Σ ευχαριστούμε ΦΩΝΗ.»
Η αφι

Η Άννα αφιέρωσε το μετάλλιο της στην μητέρα της γράφοντας « Σήμερα, στη γιορτή της μητέρας, είμαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά της. Σήμερα, οι μητέρες σ’ όλο τον κόσμο παίρνουν λουλούδια και αγκαλιές, εγώ δεν είμαι εκεί να σου τα δώσω. Θέλω να σου αφιερώσω κάτι διαφορετικό από εδώ που είμαι, είναι άλλωστε το λιγότερο που μπορώ να κάνω…Το μετάλλιο αυτό είναι για ‘σένα μανούλα. Είσαι πιο δυνατή από κάθε μέταλλο και πιο χρυσή από χρυσό. Σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ για όλα»

Ενώ και ο Διονύσης και αυτός με την σειρά του έγραψε «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!!! Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Fort Benning,USA με την αδερφή μου την καλύτερη παρτενέρ του κόσμου Άννα Κορακάκη!!! Ήμουν ο μοναδικός έφηβος του αγώνα απέναντι σε σκοπευτικά μεγαθήρια και Ολυμπιονίκες,στον πρώτο μου τελικό σε διεθνή διοργάνωση στη μεγάλη κατηγορία. Επίσης γράψαμε ιστορία στην παγκόσμια σκοποβολή καθώς γίναμε τα πρώτα αδέρφια που κατακτούν μαζί μετάλλιο σε διοργάνωση της ISSF. Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στον πατέρα και προπονητή μου για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα για μένα και την αδερφή μου!!! Το πρώτο μου Παγκόσμιο μετάλλιο όμως θα το αφιερώσω στον αφανή ΉΡΩΑ της οικογένειάς μας που λόγω της ημέρας και της απόστασης μας πιστεύω πως είναι το καλύτερο δώρο μου θα μπορούσαμε να της κάνουμε σήμερα, χρόνια πολλά ΜΑΜΑ!!!»

Μπράβο …μπράβο … μπράβο!!!

dramini.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive