Καταγγελίες για παρανομίες, ελλείμματα, οικονομικό πόρισμα ελεγκτών στο σημερινό Δ.Σ. του Δήμου Δοξάτου – Δημήτρης Δαλακάκης … Και δώρο η σκούπα

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για το σημερινό απογευματινό ( Τετάρτη 10- 01 – 18 /18.30μ.μ.) Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δοξάτου.

Για ακόμη μια φορά οι καταγγελίες για τα οικονομικά που αφορούν  την προηγούμενη διοίκηση του κ. Χατζηλαζάρου και πιο συγκεκριμένα το πρώτο πόρισμα από τους  ελεγκτές , να είναι στα χέρια του Δημάρχου, θα αποτελέσει το κύριο θέμα της συζητήσεως στο Δ.Σ.

Στο πόρισμα όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην προσωπική του σελίδα πριν λίγες μέρες ο κ. Δαλακάκης θα μάθουμε…

-Ποιοι έβαζαν χέρι στο Ταμείο;
Ποιοι πλήρωναν παράνομα ακόμη και συγγενείς τους;
Ποιοι αιρετοί λάμβαναν οι ίδιοι παράνομα δημόσιο χρήμα;
πόσο είναι το καινούργιο έλλειμμα;
πόσα χρήματα λείπουν;

Ηγετικά Στελέχη της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης θα λογοδοτήσουν. Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα έρθουν στην συνεδρίαση; ποιοι και ποιους θα επιχειρήσουν να καλύψουν;
Θα παρεμποδίσουν για ακόμη μια φορά τον δικαστικό έλεγχο;
Θα αποτύχουν.
Ο, τι και να γίνει ο αγώνας μας εναντίον της διαφθοράς που βύθισε τους δημότες μας στα χρέη δεν θα σταματήσει!
Η ανοχή μου είναι μηδενική και είμαι αποφασισμένος για όλα.

ετά από αυτή την ανάρτηση και καθώς έγινε γνωστή η έκθεση των ελεγκτών, ακολούθησε το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξής  “Aνοιχτή Παρέμβαση”  και ακολούθως το δελτίο τύπου του Δημάρχου Δημήτρη Δαλακάκη στο οποίο αναφέρει…

-Μαθαίνω ότι ο εκπρόσωπος τύπου της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης κ Παπάζογλου εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο αδέξια επιχειρεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα ως προς τα οικονομικά του Δήμου.
Μιχάλη Παπάζογλου, εσύ και ο αγαπημένος σου Τάσος αφήσατε δώρο στους δημότες δάνεια και χρέη σε όποιον μιλάει ελληνικά κοντά στα 3.000.000€ και ταμείο με μόλις 59. 000€ και φυσικά 140.000€ που ΚΛΑΠΗΚΑΝ μέσα από το ταμείο.
Ο Δήμος μας έχει ταμειακά διαθέσιμα πλέον εκατομμυρίων και σχεδόν έχουμε καθαρίσει όλο σας το χρέος. Η εξέλιξη του Δήμου αναγνωρίζεται ήδη από το 2016 από τον ΟΗΕ το Παγκόσμιο Κοινοβούλιο Δημάρχων και Ακαδημαϊκούς.

Επιλέγεις συνειδητά να βγάλεις αυτό το δελτίο τύπου παραμονές συζήτησης του πορίσματος για τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ στην κοινωφελή επιχείρηση τις οποίες γνωρίζεις άριστα. Πόσο αδέξιος είσαι; Γιατί τόση απελπισία; Τα λεφτά στο χέρι αιρετών σου λένε κάτι; τα χρήματα που λείπουν από την κοινωφελή σου λένε κάτι;

Ως Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου την περίοδο 2011-2014 ήσουν ιδιαίτερα επιδέξιος όταν σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας Τάσο Χατζηλαζάρου ΕΚΛΕΙΝΕΣ τα μικρόφωνα για να μην καταγράφονται οι συζητήσεις του αρχηγού σου και εικονικά έργα, εικονικές προμήθειες και μαύρα έργα. Με την μη καταγραφή προσπαθούσες να “καθαρίσεις” τα μαύρα και τα εικονικά. Έτσι “καθάριζε”… Για κακή σου τύχη όμως κάποιες βαθιές συζητήσεις καταγράφηκαν, και ΟΛΑ τα κλεισίματα των μικροφώνων που έκανες… Η “σκούπα” σου αποδείχθηκε σπασμένη….

Τέτοιες υπηρεσίες προσέφερες και τέτοιες υπηρεσίες προσφέρεις στον αρχηγό της Ηνωμένης Αντιπολίτευσης. Η μόνη μάσκα που φοράς είναι αυτή της πολιτικής “φιλιππινέζας” του Χατζηλαζάρου και της ΛΑΜΟΓΙΑΣ. Σου χαρίζω λοιπόν αυτή τη σκούπα και να συνεχίσεις το “καθάρισμα” σήμερα στις 18:30 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.

Το συμβούλιο έχει οριστεί  για τις 18.30 μ.μ. αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί μιας και έχουμε συνηθίσει , λόγω τις γνωστής κατάστασης  που επικρατεί στο Δήμο με τους δημοτικούς συμβούλους … ίσως να έχουμε την αναβολή του, λόγο μη απαρτίας.

dramini.gr

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive