16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στη Δράμα

 

 

Η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συμμετείχε και φέτος στη διοργάνωση της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Δράμας, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), τα τμήματα Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας, το Κέντρο Πρόληψης εξαρτήσεων «ΔΡΑΣΗ» και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Την «Φλόγα της Αγάπης» μετέφερε στη Δράμα ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α ΚΟΝΤΑΚΙΔΗΣ Αναστάσιος, όπου την υποδέχτηκαν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 19:00΄ στο Άγαλμα της Νίκης, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος ΜΑΜΣΑΚΟΣ, μαζί με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Ανέστη ΤΕΡΖΗ, παρουσία του Προέδρου της I.P.A. Δράμας ΣΚΑΡΛΙΟΥ Μηνά και της Προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Δράμας ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ Αναστασίας, πλήθος κόσμου, μαθητών, εθελοντών και εκπροσώπων Συλλόγων και Φορέων του Νομού.

Στη συνέχεια, μαθητές δημοτικού με αναμμένες τις δάδες, συνοδεία γονέων, αλλά και εθελοντών αστυνομικών της I.P.A. Δράμας, μετέφεραν τη Φλόγα της Αγάπης μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης και φωνάζοντας συνθήματα όπως «Κάθε Δημότης Αιμοδότης», «Δίνω Αίμα, Δίνω Ζωή», έστειλαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το μήνυμα για την εθελοντική προσφορά αίματος, μια πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας.

Η τελετή Αφής ολοκληρώθηκε με το άναμμα του βωμού από τα παιδιά στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, παρουσία πλήθος κόσμου, ενώ ακολούθησε μοναδική μουσική συναυλία με ξένα και ελληνικά τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

H Γεν. Γραμματέας

     ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive