1.320.000,00 για το Κλειστό Γυμναστήριο Δοξάτου

1.320.000,00 από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021 εγκρίθηκαν για την ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Δοξάτου.

Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου ο βουλευτής Κ.Μπλούχος : «Επετεύχθη η ένταξη στο συνολικό προϋπολογισμό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ποσού ύψους1.320.000,00 € για την ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δοξάτου. Ενός γυμναστηρίου, το οποίο λόγω ακαταλληλότητας, δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας από το 2013, και το οποίο με την επικείμενη ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του, θα αποτελέσει κόσμημα στην κωμόπολη του Δοξάτου, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των αθλητών και των αθλητικών σωματείων.

Δήλωση του βουλευτή Δράμας-Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνου Δ. Μπλούχου «Αισθάνομαι  ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, κάθε φορά που μια κοινή προσπάθεια και αγαστή συνεργασία με τοπικούς φορείς -όπως η Δημοτική Αρχή του Δοξάτου μας με την πολύτιμη Τεχνι.κή Υπηρεσία του- αποδίδει τα μέγιστα οφέλη για τον τόπο μας. Η στήριξη των  περιφερειακών δήμων αποτελεί βασική στόχευση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα σημαντικό έργο που αφορά τα παιδιά μας, τα παιδιά του Δοξάτου και της Δράμας, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Προχωράμε μπροστά, με αγάπη και στοργή για τον τόπο μας και για τους πολίτες του».