Παρουσίαση της ιστοσελίδας της παράταξης «Πόλη + Ζωή»

parousiasi istoselidasΠαρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη, η ιστοσελίδα της παράταξης «Πόλη + Ζωή», από τον εκπρόσωπο τύπου και πρόεδρο της παράταξης, Φώτη Νικολαΐδη.
Πρόκειται για έναν μοντέρνο και φιλόξενο διαδικτυακό τόπο, που ανανεώνεται συνεχώς, ο οποίος φιλοξενεί το σύνολο των πληροφοριών που αφορούν στην παράταξη, ενώ παράλληλα έχει και χρηστικό χαρακτήρα.
Έτσι λοιπόν ο επισκέπτης, μπορεί να αναζητήσει οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στην παράταξη από την ίδρυσή της, καθώς και για το έργο που έχει κάνει τα 3,5 χρόνια που διοικεί το δήμο της Δράμας. Μπορεί επίσης να γνωρίσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, να δει φωτογραφικό υλικό, τηλεοπτικές εμφανίσεις, ακόμη και να παρακολουθήσει ζωντανά τις μεγάλες προεκλογικές εκδηλώσεις.
Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έχουν τις δικές τους ενότητες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όπου μπορούν να βρουν όλο το έντυπο υλικό της παράταξης και τα δελτία τύπου που αφορούν σε κάθε εκδήλωση.
Ταυτόχρονα όμως, ο χρήστης μπορεί ν’ αντλήσει σημαντικές πληροφορίες που αφορούν στις εκλογές, όπως το να μάθει πού ακριβώς ψηφίζει, και πώς ακριβώς ψηφίζει –δηλαδή πόσους σταυρούς μπορεί να βάλει, ανάλογα με το εκλογικό διαμέρισμα στο οποίο είναι εγγεγραμμένος. Επίσης, μπορεί να ανατρέξει και στα αποτελέσματα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, είναι: http://www.poli-zoi.gr/ και ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί στο newsletter, ώστε να παραμένει διαρκώς ενημερωμένος για τα νέα της παράταξης.

Γραφείο Τύπου
Τηλ. 2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr
Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4