Ονειρούπολη Δράμας 2013 -14: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την μοναδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας

oniroupoli spitakia 4fΈγκαιρα και χωρίς καμία καθυστέρηση προχωρά η προετοιμασία του Δήμου της Δράμας για την φετινή μεγάλη γιορτή της Ονειρούπολης, που αρχίζει στις 4 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει ήδη ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης, που περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Ο ενθουσιασμός τόσο των διοργανωτών όσο και των εκατοντάδων νέων ανθρώπων που έχουν δηλώσει συμμετοχή προκειμένου να συμμετέχουν εθελοντικά στην Ονειρούπολη, προμηνύει,μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση.

oniroupoli6Στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας, η μεγάλη γιορτινή πολιτεία άρχισε ήδη να στήνεται καθώς τόσο τα σπιτάκια της Ονειρούπολης όσο και ο διάκοσμος που θα την συνοδεύσει έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν μορφή.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον οργανωμένων εκδρομέων, όπως των σχολείων, αλλά και μεμονωμένων επισκεπτών είναι πολύ μεγάλο, ενώ  εκατοντάδες είναι και τα τηλέφωνα προς τους διοργανωτές για τις δυνατότητες φιλοξενίας και παραμονής στην πόλη μας.

dramini.gr – dramini web tv
Facebook_Timeline_Base